Habilitaran un centre de compostatge comunitari en Zona Nord

Per a utilitzar-lo els usuaris dels horts socials

S’instal·larà en la zona dels horts socials situats als voltants de l’estació de tren (Arxiu)

L’Ajuntament d’Alcoi vol crear un centre de compostatge comunitari al carrer filà Judios, en la zona dels horts socials situats als voltants de l’estació de tren. El projecte municipal es va presentar a les ajudes de la Diputació i ha sigut un dels deu triats en tota la província, la qual cosa suposa que l’ens provincial assumirà la redacció del projecte. Per al centre es necessita una superfície mínima de 6×7 metres i la parcel·la que presenta l’Ajuntament és superior, per la qual cosa permet la instal·lació d’aquesta infraestructura.

L’objectiu d’aquest centre és que siga utilitzat pels usuaris dels horts socials, sempre sota la tutela i indicacions dels tècnics municipals, perquè puguen depositar els residus orgànics generats en els horts. En l’actualitat, els horts socials disposen d’unes compostadores per als residus vegetals que rebutgen, però són de reduïdes dimensions.

El nou centre de compostatge podrà ser utilitzat, a més, pels veïns de la zona que estiguen interessats, com també per supermercats i establiments hostalers pròxims.

Send this to a friend