En marxa 29 processos de contractació a l’Ajuntament d’Alcoi

22 oposicions, quatre bosses externes, dos concursos interns i una bossa de comissió de serveis

Alcoi demanarà al Govern suport econòmic per a les pimes
Façana de l’Ajuntament d’Alcoi | ARXIU

L’Ajuntament està duent a terme un total de 29 processos de contractació. Més concretament 22 oposicions, de les quals 13 són lliures i nou internes. Quatre bosses externes, dos concursos interns i una bossa de comissió de serveis.
De tots aquests processos estan ja publicades les bases de les oposicions lliures d’auxiliar SAD i tècnic administratiu general, i de les oposicions lliures internes d’oficial de jardins, manteniment informàtic i de medi ambient. L’única que s’ha vist alterada ha sigut l’oposició lliure d’arquitecte, que encara està pendent d’assignar una nova data d’examen degut a l’Estat d’Alarma.
Pel que respecta als concursos interns, el d’escorta-conductor està pendent d’assignació i el d’administratiu de gestió ja està publicada la llista provisional.
En total, hi ha cinc processos pendents de l’informe de prefectura. L’oposició interna d’oficial de porteria i les lliures de professor de trompeta, viola, tècnic informàtic i tècnic d’inserció soci-laboral. També estan pendents dels informes sindicals l’oposició interna d’oficial electricista.
La publicació de les llistes definitives de les oposicions lliures d’auxiliar de cuina, zelador i educació infantil, encara estan pendents, igual que les llistes provisionals de les oposicions lliures d’agent de Policia Local, delineant C1 i educador social-
Per a la borsa de comissió de serveis d’agent de la Policia Local, ja està disponible la llista definitiva amb el llistat provisional d’admesos, les borses externes d’oficial de serveis múltiples, administratiu i professor de teatre. Destacar que la bossa externa de treballador social de Pangea està pendent de la reunió del tribunal.
“Cal destacar l’aposta de l’administració, per ser un dels motors de contractació de la ciutat. Hi ha 29 processos oberts, un número molt alt per a llocs molt diferents”, explicava l’edil de personal de l’ajuntament, Alberto Belda.

Send this to a friend