Textilhogar perfila la cita ’Ágora Encuentros’ que se celebrarà al novembre
Cobrirà el parèntesi que deixa el trasllat de la fira a 2021 en el seu format habitual
Fira València ha perfilat la iniciativa ’Ágora Encuentros Hábitat & Home Textiles Premium VLC 2020’, la nova plataforma firal que se celebrarà enguany en Fira València i que cobreix el parèntesi motivat pel trasllat del format habitual de Fira Hàbitat València i Home Textiles Premium by Textilhogar a setembre de 2021. Aquesta nova cita naix impulsada per totes dues fires i se celebrarà del 10 al 12 del pròxim mes de novembre en Fira València, durant tres dies (de dimarts a dijous), amb un format ajustat a les actuals circumstàncies de mercat post-Covid19.
L’objectiu, tal com demandaven els expositors de tots dos certàmens, és cobrir el parèntesi obert enguany tant per Hàbitat com per Home Textiles Premium, amb una nova plataforma que permeta al sector la presentació de novetats d’una forma àgil, fàcil i amb uns costos continguts precisament en una conjuntura favorable per al negoci de l’hàbitat i l’equipament de la llar.
I és que -segons apunten les pròpies empreses del sector- s’està produint un ràpid creixement en les vendes a causa del canvi en els hàbits i usos del consumidor després dels mesos de confinament. La llar ha passat a ser una de les prioritats del consumidor i, per tant, tot el que envolta a la casa i al seu equipament ha escalat llocs en la ment del consumidor.
Facilitats de participació
Amb tot això, s’ha dissenyat una plataforma comercial que, de manera excepcional aquest 2020, donarà resposta a aquestes necessitats de mercat. Així, el certamen comptarà amb un format de participació àgil, còmode i assequible perquè l’expositor tan sols es preocupe de mostrar de manera directa el seu producte. Per a això comptarà amb un ventall d’estands ‘clau en mà’ que inclouran tots els costos derivats de la seua participació.
Ágora Encuentros Hábitat & Home Textiles Premium VLC 2020 també disposarà d’una agenda de compradors internacionals i centrats en mercats ‘segurs’ com són els de l’àmbit de la Unió Europea i de països tercers amb connexions operatives amb Espanya. Així, ja estan dissenyant accions comercials directes per a tancar la visita de compradors procedents de mercats com Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Suècia i Suïssa, així com d’altres països que podran sumar-se com Algèria, Austràlia, el Canadà, Corea del Sud, Geòrgia, el Japó, Montenegro, Nova Zelanda, Regne Unit, Sèrbia, Tailàndia, Tunísia i l’Uruguai.
La digitalització serà una altra de les potes de la nova plataforma, adaptant-se a les noves necessitats i el nou entorn. Així, completant l’agenda presencial de trobades de negoci amb compradors internacionals, també s’articularà una ‘agenda digital’ amb trobades virtuals amb aquells compradors que no puguen assistir a la trobada.