El Campus redueix la presència d’alumnes en el nou curs

El Campus d’Alcoi de la UPV anuncia per al curs 2020-2021 unes classes de presencialitat reduïda, això implica que el format que ha sigut habitual es veurà modificat a conseqüència de la nova normalitat i l’adopció de mesures preventives del coronavirus.

Segons s’ha donat a conéixer, no tots els alumnes tindran presència al Campus, sinó que se centrarà, sobretot, en els alumnes de primer i segon curs, ja que es consideren els més vulnerables des del punt de vista de l’aprenentatge i requereixen una atenció especial. “Aquest Campus és especialment familiar i pensem que l’acolliment de l’alumne és fonamental. Amb la qual cosa centrarem els nostres esforços a donar la màxima presencialitat al col·lectiu d’alumnes de primer i segon curs”, declarava Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus.

Des de maig s’està treballant a fer segur l’àmbit d’actuació en els tres edificis del Campus, però també s’està invertint en tecnologia que garantisca a l’alumnat que siga present unes mesures d’higiene i salut a l’aula.

Respecte als alumnes que tinguen dificultats en el desplaçament, ja siga perquè viuen a l’estranger, o bé perquè la comunitat en la qual resideix tinga una reculada de fase, se li garanteix poder realitzar el curs de manera en línia, tenint aqueixa dispensa d’assistència i exàmens. Per als alumnes que per problemes econòmics no puguen accedir a la tecnologia per a connectar-se en línia, el Campus seguirà amb la política adoptada i reforçarà la política de préstecs de tecnologia, inclosa la possibilitat de sol·licitar la connexió d’alta velocitat.

També es mantindrà la política d’anomenades als alumnes durant el curs, mesura adoptada durant el confinament, i que té com a fi que cap alumne quede ressagat en la formació teòrica.

Quant a les dates d’inici del curs, els alumnes de primer començaran el 29 de setembre, el 28 hi hauran jornades d’acolliment i la resta d’alumnes el dia 21, inclosos els màsters.

Foto: Juan Ignacio Torregrosa, director del campus d’Alcoi durant la roda de premsa

Send this to a friend