Els alumnes poden sol·licitar una segona correcció de l’examen de selectivitat

Una vegada conegudes les notes de selectivitat, molts són els alumnes que demanen veure els exàmens, una revisió de nota mitjana de l’examen i, sobretot, realitzar la preinscripció per a accedir a la universitat.

Els alumnes que desitgen demanar una segona correcció tindran de termini fins demà, 21 de juliol a les 14 hores. Així mateix, tres dies després del tancament del termini per a demanar una revisió, es publicaran les notes definitives dels exàmens corregits.

Per a aquells estudiants que vulguen veure els exàmens, tindran de temps fins al 27 d’aquest mes, a mitjanit, per a realitzar aquesta sol·licitud. Finalment, el 30 de juliol a les 11 hores es podran veure els exàmens d’aquesta convocatòria ordinària de juny.

ACCÉS UNIVERSITAT

Els alumnes tindran de termini fins al 22 de juliol per a presentar la preinscripció a qualsevol de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Enguany, com a precaució pel Covid, els alumnes que desitgen ingressar en la universitat hauran de realitzar la preinscripció de forma totalment telemàtica.

La presentació de la sol·licitud de preinscripció comportarà de manera automàtica l’autorització a l’òrgan gestor de comprovar totes les dades necessàries, com a dades d’identitat, domicili i residència, amb la finalitat d’establir mesures de simplificació i reducció de càrregues administratives en els procediments gestionats per la Generalitat.

Foto: Els instituts estaven buits el dia en què es donaven a conéixer les notes | Quique Reig

Send this to a friend