Suport europeu a la transformació digital d’Alcoi

Alcoi va presentar en la convocatòria del Desafiament de les Ciutats Intel·ligents el seu Projecte de Transformació digital, consistent en 16 línies d’actuació, entre elles la creació d’un Centre d’Innovació Digital que se situarà a Rodes.

Ara s’ha conegut que la Comissió Europea ha mostrat el seu suport al projecte, la qual cosa suposa, a més del mateix reconeixement a l’estratègia plantejada, continuar comptant amb assessorament i suport tècnic des d’Europa, per a desenvolupar i implantar el projecte.

L’alcalde, Toni Francés, ha afirmat que “L’aposta per la digitalització és un dels reptes més importants que tenim les ciutats, i Alcoi és pionera en aquest procés que millora la competitivitat i les oportunitats. Que Alcoi siga una de les 100 ciutats europees seleccionades reforça el lideratge d’Alcoi com una ciutat innovadora, amb una estratègia clara en el procés de transformació digital de la nostra economia, que juntament amb el Districte Digital i el projecte de Rodes, fa que siguem un territori cada vegada més competitiu i atractiu per a la inversió” .

Aquesta nova comunitat d’aprenentatge i innovació de la Unió Europea, rebrà suport en persona, en línia, i com a comunitat a través de: Assessorament expert adaptat a la seua ciutat i a les seues prioritats locals; Conferències, tallers i formació específica; Accés a eines i recursos digitals; Mentors de nivell europeu i internacional i línies de finançament.

Foto: L’alcalde durant de la Cimera d’Alcaldes “Digital Cities Challenge” a Brussel·les a la fi del 2018

Send this to a friend