Emotiu homenatge a Jordi Raül Verdú per la seua merescuda jubilació

Després de sis anys fent classes en el Orosia Silvestre, i 40 en tota la seua vida, l’escriptor i professor Jordi Raül Verdú es jubila. Divendres passat, 26 de juny, els seus alumnes van voler fer-li un emotiu homenatge per tota la seua trajectòria, però sobretot per “ser especial, per transmetre una gran energia i crear emocions fent que en les seues classes sempre s’estiga atent”, explica Pilar García, una de les alumnes.

Durant la vetlada, al voltant d’uns trenta alumnes van ser partícips d’un sopar dinàmic amb el visionament de dos vídeos creats per Jose Luis Boronat, un altre dels seus alumnes, però també del rostre d’emoció de Verdú en rebre diferents regals en els quals van participar quasi cinquanta dels seus alumnes. Aquests obsequis van ser una gravadora digital, una jaqueta tècnica, una màquina d’escriure antiga marca Royal, i la foto de tots els assistents, la qual van imprimir a l’instant i li la van entregar al final de la nit.

A més, Boronat, també organitzador del grup de WhatsApp, ha preparat un àlbum imprés amb fotos d’aqueixa nit tan especial, el qual entregarà al seu professor.

Verdú s’ha sentit molt il·lusionat per aquest acolliment: “després de viure aquest confinament, ha sigut un final de curs com si t’hagueren llevat moltes coses. M’he deixat moltes coses per fer amb els alumnes, però el fet que aquest grup hagen organitzat un comiat per a tindre aqueixa mostra d’agraïment i reconeixement ha sigut molt emotiu”.

D’altra banda, el professor i escriptor, guanyador de tants premis, expressa que sempre ha intentat “crear un grup i veure que no sols hi ha una relació mestre-alumne, sinó que hi ha sentiments, que compartim moments. Que ens hàgem unit d’una manera tan especial fa que siga molt emocionant”, però ara toca descansar i “fer aquelles coses que no vaig poder, prendre’m la vida amb més calma, llegir i escriure, gaudir del temps lliure sense obligacions i amb la consciència tranquil·la”, conclou Jordi Raül Verdú.

Foto: Verdú rebent un dels regals

Send this to a friend