S’inicia el 24é Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

A partir de hui fins al dijous 9 se celebra virtualment el 24é Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes.

El certamen està organitzat per l’Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO) en col·laboració amb el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Per a aquesta edició, s’espera la participació de més de 300 professionals de tot el món, entre assistents, autoritats i conferenciants.

Salvador Capuz, catedràtic de la UPV i president de AEIPRO ha afirmat que utilitzaran “una eina d’última tecnologia i un món virtual amb persones. Les persones sentiran que estan formant part del congrés i no que estan davant de les pantalles les seues cases. Esperem que aquesta novetat també siga de l’interés dels espectadors”.

La situació d’enguany, amb l’estat d’alarma, ha fet que s’hagen d’utilitzar noves tècniques virtuals, però des de AEIPRO s’han compromés a celebrar l’edició 25é del congrés a Alcoi físicament, si les condicions sanitàries ho permeten en l’any vinent.

À Punt serà l’encarregat de donar cobertura a totes les sessions i als diferents espais on hi haurà diferents activitats relacionades amb el congrés. A més, aquest canal de televisió habilitarà els mecanismes tècnics necessaris per a emetre per streaming les principals actes del congrés a través del seu web www.apuntmedia.es

Foto: Salvador Capuz al costat d’Alfred Costa, director de Mitjans de Comunicació | À Punt

Send this to a friend