Alcoi instarà que s’òbriguen els centres de salut les vesprades d’estiu

La conselleria de Sanitat no ha inclòs al departament de Salut d’Alcoi en el pla d’obertura a les vesprades dels centres de salut durant els mesos de juliol i agost.

Arran d’aquesta decisió, el Partit Popular d’Alcoi va presentar en el ple del divendres una moció per la qual s’inste el Consell a modificar l’actual pla d’obertura dels centres de salut perquè s’incloga als del departament d’Alcoi i a més, se sol·licita que es reforce les plantilles i els recursos necessaris garantint així la prestació de l’assistència sanitària.

Tots els partits polítics de la corporació municipal van donar suport a la moció, convertint-se així en una declaració institucional.

En la moció presentada per part del PP, s’afirma que el pla presentat i aprovat des de la conselleria de Sanitat suposa una “clara discriminació dels 140.000 habitants dels 31 municipis del departament” i considera que “a part de reduir el servei sanitari, el tancament decretat per a tots els centres de la comarca augmenta el risc de col·lapse del servei d’Urgències de l’hospital Verge dels Lliris, que des de fa dos anys pateix durant l’estiu un increment del temps d’espera per als pacients”.

Foto: Façana del centre de salut La Fàbrica. | ARXIU

Send this to a friend