El departament de salut d’Alcoi registra 3 nous casos Covid en els últims 14 dies

L’evolució del coronavirus en el territori valencià continua sent positiu. La Comunitat Valenciana no ha registrat, per segon dia consecutiu, cap defunció per coronavirus, per la qual cosa el total continua en 1.473 persones.

Quant a les altes, el número segueix en ascens i s’han registrat 22 des de l’actualització d’ahir dilluns. En total són ja 14.728 les persones que s’han curat des que va començar la pandèmia, 5.032 d’elles a la província d’Alacant.

Pel que respecta als nous casos positius, l’última actualització de la Generalitat mostra 4 casos més a través de PCR, que eleven a 11.543 el total de positius des que va començar la pandèmia, 3.963 a la província alacantina.

A les nostres comarques, s’han detectat en els últims 14 dies un positiu a Alcoi i un altre a Muro. Amb aquests nous casos, el Departament de Salut d’Alcoi registra 394 casos des que va començar la pandèmia, tres d’ells registrats en els últims 14 dies, concretament el cas positiu d’Alcoi, el cas detectat a Muro i el cas positiu d’Ibi registrat la setmana passada.

En general, a la Comunitat Valenciana, aquests moments queden actius 2.099 casos, la qual cosa suposa un 11,4% del total de positius.

El nombre de pacients ingressats als hospitals valencians en aquests moments és de 57 persones, – 24 d’ells a la província d’Alacant, dels quals 4 romanen en l’UCI.

Finalment, destacar que actualment hi ha algun cas positiu en 8 centres, un d’ells pertany a la província d’Alacant i 7 a la de València.

Foto: Després de mes i mig sense casos, l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi torna a tindre un pacient Covid | Arxiu

Send this to a friend