Juan José Olcina pretén que les pròximes festes “queden en la memòria”

Després de ser elegit Juan José Olcina com a president de la Associació de Sant Jordi (ASJ) va fixar alguns objectius per al seu mandat.

Amb un ampli suport, la setmana passada pels membres de l’Assemblea General Ordinària celebrada el dijous al pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF), Olcina seguirà altres 4 anys al capdavant de la Associació.

AMPLI SUPORT

Juan José Olcina va rebre 47 sís, 3 vots negatius i una abstenció, aconseguint així més del terç mínim exigit de vots favorables. El suport va ser molt similar per a la resta de candidats, que van superar àmpliament el suport necessari.

Les felicitacions per part dels presents, a tots els membres electes, van arribar al final l’assemblea, en la qual el president de la ASJ va explicar que posaran tot de la nostra part per a fer unes festes que queden en la memòria” i per a “retornar al poble d’Alcoi tot l’amor i devoció que ha mostrat per les festes durant aquests mesos”.

A més, Olcina, va mostrar la seua intenció de “obrir aquesta casa a tothom, que sàpien que som ací i que coneguen la labor que realitzem” i també de continuar treballant en el “alardo, perquè és l’acte que ens diferencia d’altres localitats on celebren els Moros i Cristians”.

El ja reelegit com a president també va voler “agrair a l’assemblea tot el suport, han sigut moments molt durs” i també va plasmar, a través d’una proposta a l’assemblea, la seua intenció de treballar des de ja per les pròximes festes de la mà dels primers trons i majorals, a base de reunions de treball en la qual vagen contemplant les opcions i possibilitats existents, a pesar que la pandèmia continua impedint concretar la data de celebració, que segueix pendent de l’evolució de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

TEMES ECONÒMICS

En l’aspecte econòmic, es van presentar els comptes conjunts de la ASJ i de les filaes de l’exercici 2019, les quals van ser aprovades i es troben al complet en la pàgina web de la Associació de Sant Jordi.

L’ajornament dels Moros i Cristians suposa no rebre subvencions habituals, i el president de la ASJ va sol·licitar el vistiplau dels presents per a, si fóra necessari, incrementar 2 euros la quota dels associats, per a tractar de pal·liar les conseqüències econòmiques. Aquesta mesura va ser aprovada fa anys, però fins al moment, no ha sigut necessari implantar-la.

Foto: Moment de l’Assemblea celebrada dijous passat al pati del MAF | Xavi Terol

Send this to a friend