El Covid no impedeix la celebració del Dia de l’Orgull en La Bandeja

Aquest diumenge se celebra el Dia de l’Orgull LGTBI, que enguany està dirigit a la lluita per la igualtat de les dones LTB amb l’eslògan ‘2020, Dones LTB: Feminisme i Sororitat’. Amb aquest motiu, nombroses poblacions a Espanya han acollit concentracions reivindicatives al llarg de la jornada.

A Alcoi, la Plaça d’Espanya s’ha tenyit amb els colors de la bandera LGTBI per a albergar la celebració en la vesprada del diumenge, organitzada pel col·lectiu LGTBI MARIola de suport i defensa dels drets de les persones homosexuals i transsexuals a les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

És la segona ocasió en què LGTBI MARIola commemora aquesta data festiva i al mateix temps reivindicativa, després de l’acte que es va dur a terme l’any passat en la pròpia Bandeja i que va tindre un bon acolliment per part de la ciutadania.

La celebració lògicament ha estat marcada per les circumstàncies que imposa la pandèmia de la Covid i s’han extremat les mesures de seguretat i higiene quant al manteniment de distàncies entre els participants i l’ús de mascareta. L’acte ha inclòs la lectura de consignes, alhora que s’han mostrat pancartes reivindicatives.

Send this to a friend