Conclosa la rehabilitació íntegra del Grup Sant Jordi

Ja han acabat les obres de l’última fase del grup d’habitatges Sant Jordi, corresponent a un total de 20 immobles situats al carrer Entença 3 i 5, i Espronceda número 3. La primera fase va consistir en la rehabilitació de l’interior dels habitatges i en la segona fase s’ha actuat en les façanes, cobertes i elements exteriors.

Maria Baca, regidora d’Habitatge, destaca la finalització del projecte, pendent des de 2011, i remarca que amb això s’ha aconseguit “donar solució a un problema heretat del Partit Popular”.

Les obres a l’interior dels habitatges finalitzaven a principis de l’any 2019, millorant el termini d’execució previst en quatre mesos, i els veïns van poder rebre les claus dels seus habitatges el mes de març del passat any, encara que quedava pendent la segona part de les obres que afectaven l’exterior dels edificis.

Cal recordar que la Generalitat va començar la rehabilitació en 2011 però, un any després, l’empresa que les estava executant les va paralitzar perquè no havia cobrat en tot l’any, la qual cosa va suposar que el projecte no es materialitzara íntegrament. Amb l’arribada d’un nou govern a la Generalitat en 2015, es van reprendre les negociacions amb l’Ajuntament d’Alcoi per a donar una solució als propietaris. Totes dues parts signaven un conveni al juliol de 2018 i a la tardor s’iniciaven les obres.

Send this to a friend