Obert el termini per a inscriure’s a les Oposicions per Agent de Policia Local d’Alcoi

El 8 de juliol finalitza el termini per a la presentació d’instàncies per a inscriure’s a les Oposicions per Agent de Policia Local a la nostra ciutat. Aquestes oposicions es van haver de paralitzar temporalment a causa de la Declaració de l’Estat d’Alarma. De les 19 places convocades, 11 són de torn lliure i 8 de torn de mobilitat.

Així mateix, la Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns la convocatòria per a la constitució de una borsa de treball per a la provisió temporal de llocs de treball d’agent de la policia local mitjançant comissió de serveis.

Cal indicar que la comissió de serveis és el sistema legal per a quins funcionaris puguen prestar els seus serveis en un altre Ajuntament, per un termini màxim de dos anys. Així, es poden cobrir temporalment places d’Agent de la Policia Local mentre es realitza el procés selectiu d’oposició.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, destaca que “la contractació de Policies Locals és una prioritat per a aquest Govern i els fets el demostren, al gener vam fer la incorporació més alta d’efectius de policia local dels últims anys i l’any vinent quan acabe aquest procés tindrem 19 agents nous. El que suposarà que en quatre anys haurem renovat un terç del total de la plantilla”.

Foto: El passat 14 de gener, un total de 12 policies van prendre possessió de les seues places | Arxiu

Send this to a friend