El 18 de juliol, una data per a la història del Ye Facky

La data del pròxim 18 de juliol es presenta com la més important de la història recent del Ye Faky. Aqueix dia el conjunt de Cocentaina es jugarà l’ascens a la Segona B, el tercer escaló del futbol sala estatal. Serà en una eliminatòria a partit únic en la qual el guanyador aconseguirà pujar de categoria. Davant estarà l’Albatera, un vell conegut.

Com a campió de grup, el seu rival no anava a ser l’equip que li ha precedit en la classificació, sinó que havia d’enfrontar-se al subcampió murcià, però l’RFEF va decidir pel virus que l’eliminatòria fora entre equips del mateix grup. A més, el Ye Faky tindrà l’avantatge de jugar com a local, ja que la Federació li ha atorgat el paper d’amfitrió i el partit se celebrarà el 18 de juliol en el pavelló municipal de Cocentaina, encara no se sap si a porta tancada o amb un aforament mínim d’espectadors.

El Ye Faky afronta aquesta eliminatòria amb la confiança de la seua espectacular temporada. Els de Diego Arques han sigut els indiscutibles dominadors del grup XV de Tercera Divisió. Dels vint-i-un partits que va disputar, va guanyar dènou, va empatar dos i no va cedir cap derrota. Va sumar 59 punts, huit més que l’Albatera, al qual va guanyar en la primera volta en l’únic enfrontament entre tots dos. A més el Ye Faky va marcar 112 gols (una mitjana de més de cinc per trobada) i només va encaixar 40. Hi haurà duel de golejadors: Javier Fernández (26) pels 25 de Pablo Pérez.

Send this to a friend