Diego Jiménez torna al futbol com a entrenador

El tàndem Diego Jiménez-Juli fa uns anys valdria el seu pes en or dins del món del futbol. La pròxima temporada tornaran a retrobar-se en una faceta diferent a ser futbolistes, ja que tots dos han acceptat el repte de debutar com a entrenadors en el mateix equip.

Diego Jiménez torna al futbol rere any i mig allunyat del món per a convertir-se en el nou entrenador del *CFC Ciutat Alcoi de Primera Regional. Al seu costat s’asseurà Juli, que farà les funcions de segon, labor que compaginarà amb la de jugador de la primera plantilla de l’Esportiu.

Una parella explosiva, amb molta experiència dins del món del futbol, que tornen a conjuminar esforços a la recerca de un bonic objectiu: transmetre tota aqueixa sapiència acumulada al llarg de dues carreres il·lustres com a futbolistes professionals a les joves promeses d’una de les pedreres més importants del futbol local.

Diego Jiménez necessita poca presentació, ja que durant quasi una dècada va vestir la samarreta de l’Alcoià, encara que va ser en el tram final de la seua carrera on va viure dos moments únics, els ascensos consecutius de l’Eibar a Segona Divisió A i després a Primera Divisió.

Send this to a friend