El Muro CF prepara el play-off exprés a Cocentaina

El Muro CF prepara el play-off exprés a Cocentaina davant la impossibilitat de poder entrenar en La Llometa. Des de dilluns passat, les seues instal·lacions estan sent sotmeses a una actuació de substitució de la gespa artificial.

Una vella demanda que ara ha pogut ser atesa amb la subvenció de la Diputació d’Alacant, amb un cost total de 129.457 euros. S’espera que en un termini màxim d’un mes finalitzen aquests treballs. El play-off exprés encara no té data de celebració ni tampoc seu per a la disputa dels partits.

RIVALS DE SOLERA

Els de Cristian Ferrándiz, com a segons classificats, hauran d’enfrontar-se a un segon dels altres tres grups. Entrarà en el bombo al costat de Borriana, Torrent i Alacant, tres clubs d’enorme solera i experiència en categories nacionals com la Segona B o la Segona Divisió.

D’altra banda, el Muro CF ha fet oficial la seua intenció de crear el Muro B, equip que començaria a competir en Segona Regional amb jugadors de la població i els voltants. Segons el president, Josep V. Calabuig ‘Cala’, “amb això volem que no hi haja un salt tan gran entre el Juvenil i l’equip de Preferent i que així puguen foguejar-se millor abans d’incorporar-se a la primera plantilla”.

Foto: La gespa serà substituïda

Send this to a friend