Els Premis El Nostre Esport, davant la seua edició més especial

Els Premis El Nostre Esport s’han convertit en els últims temps en tot un referent per al col·lectiu de l’esport local. En les seues set edicions havien aconseguit que la família de l’esport de la nostra ciutat i la comarca tinguera el seu propi punt de trobada coincidint amb el final de la temporada i en una setmana tan especial com era la vespra de l’Esport en 3D, la denominada gran festa de l’esport alcoià.

Igualment, el trasllat de la Gala als Cinemes Axion del Centre Comercial Alzamora situaven a l’acte en una nova dimensió i la possibilitat d’utilitzar les noves tecnologies amb les enormes possibilitats que ofereix les seues modernes instal·lacions, donant-li al lliurament un toc més cinematogràfic.

Però l’aparició del virus i les seues devastadores conseqüències, suspenent tota l’activitat esportiva, obria una sèrie d’incògnites en l’horitzó de la huitena edició dels Premis El Nostre Esport.

Ara resoltes amb les diferents fases de desescalada i que el país estarà a partir del dilluns en la denominada nova normalitat, permetent així dibuixar un altre escenari i la possibilitat que el periòdic El Nostre Ciutat, editora d’aquest periòdic i organitzadora de l’esdeveniment, poguera redoblar els seus esforços i el compromís no sols amb els seus lectors, també amb l’esport local i la societat alcoiana.

ABANS DE FINAL DE MES

És veritat que les restriccions actuals impedeixen que els Premis El Nostre Esport puguen tindre el seu format tradicional, però no la cerca d’altres fórmules que mantinguen en la mesura que siga possible l’esperit d’un lliurament que sempre ha sigut ben acollida per part del col·lectiu. Fa unes dates que la maquinària organitzativa es va posar en marxa i si tot transcorre amb normalitat, el lliurament tornarà a escena abans que concloga el mes de juny.

Actualment s’estan ultimant detalls per a determinar la data i tota l’organització que envoltarà a aquesta edició dels Premis El Nostre Esport, que tornaran a tindre la complicitat del Centre Comercial Alzamora, Comesco i el Centre d’Esports.

L’única cosa que no canvia és la filosofia d’aquests premis, en la qual d’una banda es distingeix als màxims golejadors i ‘encestadores’ dels nostres equips més representatius –Alcoyano, Alcodiam, Unión Alcoyana FS, Santa Rosa Femení i Mutua Levante NB Alcoi–, com de les lligues locals –futbol, futbol sala i bàsquet–.

Foto: Imatge que correspon als guanyadors dels trofeus i els reconeixements de la passada edició celebrada als Cinemes Axion. | ARXIU

Send this to a friend