Hui se celebren les eleccions a majorals

Al llarg del dia de hui té lloc la primera de les dues cites electorals de l’Associació de Sant Jordi (ASJ) d’aquest any 2020, de la qual, eixiran els noms de les 7 persones que ocuparan alguns dels càrrecs a majorals.

El Casal de Sant Jordi, amb les degudes mesures de seguretat i higiene a causa del Covid-19, alberga durant tot el dia de hui, concretament de 10 a 17 hores, en horari ininterromput, les votacions que es duran a terme de manera presencial.

Per als 7 càrrecs disponibles s’han presentat un total de 8 candidats —que compleixen amb els requisits — d’entre uns 9.000 associats.

Els votants podran elegir fins a 7 candidats en les paperetes, segons ha sabut aquest periòdic, i els 7 candidats que reben més vots seran els que ocupen el càrrec dins del Cos de Majorals.

Els noms dels candidats són: Octavio Ramón Aura Borrajo; José Francisco Bernabeu Castelló; Camilo Botella Poveda; José Francisco Camáñez Llorens; Tomás Cantó Agulló; Óscar José Gutiérrez Vélez; Alfonso Navarrete López; i Juan Antonio Sanjuán García.

Així, aquest cap de setmana s’espera conéixer el nom dels nous majorals abans que la setmana que ve tinga lloc la segona cita electoral, en la qual, es votaran a un total de 8 membres de la Junta Directiva de l’ASJ.

Aquestes eleccions seran dijous que ve, dia 25, al pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF), el nou escenari obligat per la pandèmia per a aquesta mena d’esdeveniments. Serà en l’Assemblea d’aquest dia en què es votarà al president, al vicepresident segon, al sotssecretari, al tresorer i a 4 vocals, a més de presentar el tancament econòmic de 2019 de l’ASJ i de les filaes.

Foto: Imatge d’arxiu d’eleccions a majorals.

Send this to a friend