Júlia Castañer fitxa pel Vila-sana de Lleida, de la OK Lliga femenina

A aquest pas Lleida porta pel camí de convertir-se en una espècie de segona casa per als jugadors d’hoquei de la nostra ciutat. Si fa un parell de setmanes, Deri Mataix confirmava el seu desig de deixar el Patín Alcodiam per a tornar a la capital de la comarca del Segrià i seguir així tant la seua carrera universitària en la Facultat de Veterinària com l’esportiva en fitxar per l’Alpicat de la OK Plata Nord, ara qui ha fet les maletes i ha posat rumb cap a aqueixes terres és Júlia Castañer, també jugadora del Patín Alcodiam, filla del excapità blaugrana Jordi Castañer i germana de Marc Castañer, porter del primer equip.

El seu destí serà el Vila-sana de la OK Lliga Femenina, el primer equip de la qual milita en la màxima categoria de l’hoquei femení estatal. Al principi el seu destí no serà la primera plantilla sinó que està previst que seguisca la seua formació en les categories inferiors del club ilerdenc i s’integraria en l’equip sub’17. Allí coincidirà amb altres dues jugadores de la nostra ciutat que van seguir idèntic camí i ja fa algun temps en aquella capital. Primer va marxar Teresa Payá i després li va seguir Marta Cerrada.

DEBUT EN OK LLIGA

Teresa Payá està completant una excel·lent formació i amb 18 anys ja forma part del primer equip del Vila-sana que milita en la OK Lliga Femenina i amb el qual aquesta última temporada va aconseguir disputar 18 trobades i anotar dos gols, un al Vilanova i en l’última jornada abans de l’aturada per l’emergència sanitària, va marcar a l’Astur Hoquei.

El Vila-seca porta diverses temporades practicant la política de captació de nous valors. Les jugadores que fitxa per a formar part de la seua pedrera s’allotgen en el que denominen La Masia del club, on els seus alumnes a més de formar-se en un club que milita al més alt nivell estatal, compaginen aquesta tasca amb els estudis.

En la labor de captació juga un paper fonamental un dels seus responsables, l’exjugador del Patí Alcodiam, Lluís Rodero, essencial a l’hora de posar el seu punt de mira en jugadores de la nostra ciutat, que tenen la possibilitat de continuar progressant en un hoquei més competitiu que en la nostra Comunitat.

UN QUART FITXATGE

Júlia Castañer no serà l’única jugadora del nostre entorn que ha decidit fer les maletes de cara a la pròxima temporada i acceptar l’oferta del Vila-sana. La jugadora del HC Cocentaina, Laura Cantó, també ha decidit seguir els mateixos passos i formarà part del seu equip filial que milita en Nacional Catalana.

Foto: Júlia Castañer amb la samarreta del Patín Alcodiam

Send this to a friend