Aprovades les ajudes per a recuperar patrimoni artístic d’immobles privats

S’ha aprovat la quarta convocatòria de les ajudes en règim de concurrència competitiva, destinades a la rehabilitació i adequació d’elements fixos d’ornat amb valor històric i artístic, situats en interiors i jardins d’immobles privats.

Els propietaris i posseïdors dels espais i elements rehabilitats que resulten beneficiats col·laboraran en les activitats que organitze l’ajuntament per a facilitar la visita pública d’aquests, sempre garantint el respecte al dret a la intimitat personal i familiar.

La dotació destinada per a aquestes ajudes és de 12.000 euros. Podran ser objecte de subvenció les actuacions el pressupost protegit de les quals supere els 1.000 euros. L’import de l’ajuda a la rehabilitació d’elements serà el 75% del pressupost protegit amb un màxim de 6.000 euros. El termini per a presentar-se a les ajudes començarà quan siguen publicades en el BOP i finalitzarà el 30 de setembre de 2020.

La regidora de Patrimoni Històric, Lorena Zamorano, comenta: “Amb aquestes subvencions ajudem a recuperar el patrimoni alcoià, al mateix temps que donem l’oportunitat de conéixer-lo”.

Foto: Casa Laporta, situada en l’avinguda del País Valencià número 26

Send this to a friend