Rafa Sempere és el triat per a dirigir al Mutua NB Alcoi masculí

Una vegada que la directiva del Mutua Levante NB Alcoi va confirmar que Lliris Rovira anava a seguir una altra temporada al capdavant de la direcció esportiva de l’entitat, la seua primera decisió va ser posar-se a la feina en la cerca d’un entrenador per al sènior masculí d’Autonòmica, la banqueta de la qual quedava en l’aire després d’anunciar Robert Sanchis, el seu entrenador-jugador, que no anava a continuar en el càrrec per raons d’estudis encara que sí que té la intenció de seguir com a jugador de l’equip.

La cerca ha culminat amb l’elecció per a aqueix lloc de Rafa Sempere, un tècnic amb una llarga experiència en el bàsquet de la nostra Comunitat que s’estrena en la banqueta d’un equip de la nostra ciutat.

Rafa Sempere és d’Onil i procedeix de la Fundació Lucentum d’Alacant, club en el qual ha estat des de la temporada 2017-2018. En l’última campanya va ser entrenador ajudant en el sènior femení que militava en categoria nacional.

El nou tècnic del Mutua Levante NB Alcoi té el títol d’entrenador Superior de Bàsquet. Ha desenvolupat la major part de la seua carrera en el CD Onil, havent entrenat també al Teixereta d’Ibi i en el Sant Blas Alacant.

La directora esportiva, Lliris Rovira, i el nou entrenador, Rafa Sempere ja s’han posat a la feina en la confecció de l’equip per a la pròxima temporada. El primer pas ha sigut la seua presentació a la plantilla que ja ha realitzat els primers entrenaments amb Sempere, seguint les limitacions de la fase 2 de la transició cap a la nova normalitat.

Hi HAURAN REFORÇOS

Lliris Rovira ha explicat sobre el nou tècnic que “es tracta d’un entrenador que encaixa amb la filosofia del club, no sols ha estat amb sèniors, ha entrenat a equips de base al llarg de la seua carrera. És una persona de club que ve a aportar i sumar. La intenció és que l’equip compte amb la major part de jugadors locals i reforçar la plantilla amb l’arribada de jugadors procedents de la comarca per a llocs que necessitem”.

L’objectiu serà construir una plantilla prou sòlida per a no passar les dificultats de les dues últimes campanyes i situar-se en una posició més esplaiada en la classificació sense renunciar a metes més ambicioses.

Foto: Rafa Sempere, nou tècnic del sènior d’Autonòmica

Send this to a friend