La Guàrdia Civil deté a Ibi a un home per cultivar marihuana en els seus dos habitatges

La Guàrdia Civil ha detingut a Ibi a un home de 69 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació de fluid elèctric.

En total s’han intervingut, en els seus dos habitatges, un total de 794 plantes de marihuana, 161 esqueixos, 220 grams de cabdells de marihuana, 229 grams de marihuana picada, maquinària i productes químics, entre ells fertilitzants.

L’operació es va iniciar gràcies a la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Ibi, els qui van descobrir, quan passaven pel garatge obert d’un habitatge i, sobretot, per la forta olor que desprenia, la qual cosa podria ser una plantació de marihuana.

Després de localitzar al titular d’aquest immoble, es va realitzar una primera entrada i registre, en la qual es van aprehendre 42 plantes de marihuana, 21 esqueixos, 220 grams de cabdells i aparells similars als usats en laboratoris.

En el registre del segon habitatge, es va verificar l’existència d’una altra plantació, amb 752 plantes de marihuana, 140 esqueixos, aparells de control de clima, humitat i reg, productes fitosanitaris i abonaments… que havien sigut cultivades sota un nivell tècnic molt alt, perquè s’havien aplicat sistemes obtinguts en el laboratori de proves en la sembra i creixement.

Foto: La Guàrdia Civil verifica l’existència de la plantació de marihuana a Ibi

Send this to a friend