El Rítmica Sant Jordi reprén els entrenaments presencials

El Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi ha tornat als tapissos després d’onze setmanes de paralització de l’activitat presencial pel confinament a causa de la pandèmia Covid-19. El dilluns 1 de juny, per torns reduïts d’un màxim de sis gimnastes i amb mesures d’higiene i distanciament, les gimnastes del CGR Sant Jordi han représ les sessions presencials que permet la Fase 2 de la desescalada.

Per a les sessions, gimnastes i entrenadores acudeixen amb màscares i calçat exclusiu per a accedir a l’interior de les instal·lacions. Gels desinfectants, tovalloles i botelles d’aigua personals són uns altres dels requisits indispensables per a garantir la higiene dels entrenaments als quals acudeixen amb els seus aparells, ja canviades i sense possibilitat d’utilitzar les dutxes. Des que el passat 13 de març es van suspendre els entrenaments presencials per l’estat d’alarma, el CGR Sant Jordi ha mantingut actives als seus gimnastes a través de sessions en línia. Al llarg d’11 setmanes han treballat exercicis de flexibilitat, principalment, i desenvolupat fins a 45 reptes mostrant els exercicis treballats en les classes per videoconferència i que han sigut publicats en les xarxes socials.

El CGR Sant Jordi segueix a l’espera que la Real Federació Espanyola de Gimnàstica Rítmica trace el full de ruta a seguir després de la suspensió de les competicions esportives. Dues setmanes abans de l’inici del confinament el CGR Sant Jordi havia aconseguit classificar a 10 dels seus gimnastes de nivell base en la Copa Base Nacional i el Campionat Nacional Base, que hauria d’haver-se celebrat a Pamplona entre finals d’abril i principis de maig passat.

També han sigut ajornades les competicions de nivell absolut, en la qual el Sant Jordi té dos gimnastes preparant la temporada, i les de nivell Federació i Lliga.

Foto: Components del CGR Sant Jordi en un entrenament de la setmana passada

Send this to a friend