La Federació no admet el recurs de l’Imperial i dóna com a campió al Cocentaina

El Comité de Competició i de Disciplina de la FFCV ha decidit no admetre el recurs de l’Imperial i donar validesa a la decisió del Jutge Únic de Competició sobre la resolució de la temporada en la lliga de futbol local.

En la seua reunió d’ahir a València va acordar donar com a campió al Cocentaina CF, que tenia un partit menys disputat en perjudici de l’Imperial que comptava amb dos punts més en la classificació en el moment de la suspensió de la competició per l’alerta sanitària.

El Comité de Competició i de Disciplina de la FFCV entén que el campió és el Cocentaina CF després de l’aplicació de l’article 285 del RG de la FFCV, pel qual el coeficient del Cocentaina CF és superior al de l’Imperial, en concret de 2,533 per 2,500.

L’Imperial al·legava en el seu recurs que el partit Cocentaina-Plana, punt principal de la discòrdia en aquest assumpte, va ser ajornat en Carnestoltes, fent constar que “no és un motiu de força major com pogueren ser fenòmens meteorològics o com ocorre actualment, una pandèmia mundial”.

Ara l’Imperial té cinc dies hàbils l’endemà de la resolució per a presentar recurs davant el Comité Territorial d’Apel·lació.

Send this to a friend