Alcoi compta amb 180 vacants públiques de 0 a 3 anys per al pròxim curs

Després de ser aprovada l’aula de 2 anys en el CEIP Horta Major, el nombre de places d’educació pública i gratuïta de 0 a 3 anys a Alcoi ha ascendit a un total de 311, de les quals, per a el pròxim curs hi ha vacants 180, repartides en les Escoletes (126) i en els col·legis (54).

Per edats, hi ha 30 vacants de les 32 places disponibles de 0-1 any; 62 vacants hi ha d’1-2 anys del total de 87 places; mentre que de 2-3 anys hi ha 34 vacants en les Escoletes i 54 en els col·legis, 18 en El Romeral, 18 en Miguel Hernández i altres 18 en Horta Major, és a dir, que hi ha un total de 88 places vacants en aquesta edat per al curs que ve.

D’altra banda, i referent a cadascuna de les Escoletes, en la EIMA Batoi actualment hi ha 33 vacants de les 68 places totals; 49 vacants hi ha en la EIMA Zona Nord del total de 99 places; i en la EIMA Jesuset del Miracle, hi ha 44 vacants de les 90 places existents. A més, com ja s’ha esmentat anteriorment, en El Romeral, Miguel Hernández i Horta Major, hi ha 18 vacants en cadascun d’ells.

Les 131 places que no estan disponibles, són per a alumnes que van passant de curs i que ja les tenien del curs anterior.

El període de presentació de sol·licituds va començar aquesta mateixa setmana, i finalitzarà el 16 de juny, tant a les escoles infantils com en els col·legis públics. El procés és telemàtic, i es duu a terme a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi. Per a realitzar la tramitació és necessari el certificat electrònic o el sistema Cl@ve. Les persones que no tinguen accés a mitjans electrònics, han d’acudir a l’escola infantil o col·legi en el qual sol·liciten plaça com a primera opció. Això serà així sempre que les condicions sanitàries ho permeten, en cas contrari, s’haurà de contactar per telèfon amb el centre per a demanar cita prèvia.

Les llistes provisionals eixiran l’1 de juliol i la matrícula es podrà realitzar des del 13 al 23 de juliol.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, assenyala que “Alcoi, amb totes les places que s’ofereixen que són 311, és una de les ciutats de la Comunitat Valenciana que més places té en educació pública i gratuïta de 0 a 3 anys en relació amb la població del municipi”.

Foto: Aula de dos anys del col·legi El Romeral

Send this to a friend