Prop de 50 famílies participen en la Jornada Informativa del Campus d’Alcoi de la UPV

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una Jornada Informativa virtual dirigida a tots aquells interessats en les titulacions del campus. També han pogut conéixer l’entorn d’Alcoi i algunes consideracions sobre el curs 2020/2021. Han participat més de 50 famílies des de diferents punts de les províncies d’Alacant, València, i la Regió de Múrcia.

La jornada informativa ha començat amb una benvinguda del director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa. El director ha informat, entre altres aspectes, sobre el programa de Generació Espontània, la llarga història del campus, l’entorn natural i urbà, les titulacions i el foment en femení de les *STEM.

Lucas Ballester i *Aarón Ramon Torrens, de Delegació d’Alumnes, han explicat les seues activitats i ajuda als futurs estudiants. En la jornada, també han participat tres alumnes titulades que han comptat la seua experiència universitària i la seua trajectòria laboral. Elles són María Soler, Sandra *Garrote i Lara Sanz. Entre altres aspectes, han ressaltat la proximitat amb els professors i el personal de la universitat o la importància de les beques a l’estranger. També ha comptat el seu testimoniatge Inés Durá, que actualment estudia la doble titulació en Enginyeria Mecànica amb la Universitat alemanya de *Ostfalia.

La jornada ha finalitzat amb la intervenció de Javier Romera, Raquel Cuenca i Adrián Tormo, que gaudeixen de beques *PROMOE o Erasmus en països de tot el món actualment. David Gutiérrez, coordinador de pràctiques en empresa i programes internacionals del Campus d’Alcoi de la UPV, ha explicat que es gestionen cada any més de 690 pràctiques en empresa.

Reunions amb els directors acadèmics de cada grau i Col·legi Major

Els participants en aquesta jornada informativa han pogut conéixer més detalls sobre les titulacions del campus amb cada director acadèmic (*DATs) i alguns estudiants de cada grau.

En 6 sessions paral·leles, els *DATs han explicat més concretament cadascun dels 6 graus i els 2 dobles graus. També han pogut conéixer les possibilitats que ofereix el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’.

Oferta formativa del Campus d’Alcoi de la UPV de graus i dobles graus
Grau en Administració i Direcció d’Empreses
Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes
Grau en Enginyeria Informàtica
Grau en Enginyeria Elèctrica
Grau en Enginyeria Química
Grau en Enginyeria Mecànica
Doble grau en *ADE + Enginyeria Informàtica
Doble grau en *ADE + Turisme

Send this to a friend