Congrés online de direcció de projectes al Campus d’Alcoi

Per primera vegada, el Campus d’Alcoi de la UPV albergarà el Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes, que en aquesta 24 edicions comptarà amb més de 200 ponències, una xifra superior a la de l’última edició, celebrada presencialment a Màlaga.

La crisi sanitària per la Covid-19 ha provocat, més enllà del possible ajornament o suspensió d’aquest esdeveniment, la seua reconversió a online, la qual no ha repercutit en les xifres de ponents ni en la seua repercussió.

Serà la primera vegada que aquest Congrés tinga lloc a través d’internet i s’ha estipulat que les diferents aules virtuals a les quals s’accedisquen per a les ponències, tindran el nom dels edificis del Campus d’Alcoi de la UPV. Les dates de l’esdeveniment són del 7 al 10 de juliol.

La previsió és que acudisquen virtualment més de 300 persones entre congressistes, empreses, ponents i institucions, segons s’explica des de l’organització del congrés, a càrrec de l’Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO).

En el 24a Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes hi haurà representació de 30 països i l’idioma predominant de les ponències serà l’anglés, encara que segons s’apunta des de l’organització, els ponents podran triar entre l’anglés o l’espanyol. De les ponències, quatre d’elles seran magistrals.

Malgrat el nou format, l’esdeveniment serà transversal i estarà dividit en 10 àrees temàtiques, algunes d’elles són: gestió de riscos i seguretat, eficiència energètica i ajudes renovables, així com diferents enginyeries.

L’esdeveniment va ser presentat de manera virtual per part de representants de AEIPRO, pel Director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa i per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. En la presentació es va anunciar que la ciutat albergarà de nou aquest congrés presencialment l’any que ve.

Foto: Imatge del vídeo de presentació del Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

Send this to a friend