Guanyar acusa el govern de no conéixer les necessitats dels alcoians

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi denuncia al govern de no saber quantes persones hi ha a Alcoi amb el risc de patir una situació de pobresa, després de la pregunta realitzada el passat Ple del 5 de juny a la qual la regidora de Polítiques Inclusives no va saber quina xifra donar.

Des de Guanyar assenyalen que no és la primera vegada que es mostra aquest desconeixement, ja que la passada tardor la plataforma va reclamar a l’Ajuntament d’Alcoi que no s’havia presentat a unes ajudes de la Generalitat Valenciana per a elaborar plans d’inclusió social mentre poblacions com Cocentaina o Ontinyent sí que ho havien fet i havien rebut subvencions.

La portaveu del grup municipal de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, assenyala: “mesos després estem en aquestes: el govern municipal no té ni idea de quines són les circumstàncies i la realitat que estem vivint a Alcoi” i afig: “Si no saben ni les qüestions més bàsiques, si no saben quins són els nostres problemes, com estan governant? Amb imaginació? Així ens va.”

La plataforma assenyala que ara més que mai, tindre informació sobre la situació de vulnerabilitat econòmica és necessari i urgent. “No demanem caritat per a les persones que hem passat o passem una situació així, sinó que es canvien les condicions que ho generen, simplement”, apunta Obiol.

Send this to a friend