PP, Guanyar i Compromís qüestionen la gestió de l’aigua acusant el govern de desídia

La gestió del govern municipal amb relació a la contracta de l’aigua ha tornat a ser motiu de enfrontament amb el PP, Guanyar i Compromís, que posen en dubte les intencions de l’equip de Toni Francés.

“El PSOE proposa prorrogar un servei que, segons el mateix regidor d’Obres, no està en els nivells de qualitat i eficiència que mereixen els alcoians i sobre el qual no existeix instrument per a controlar el treball i els beneficis de l’empresa adjudicatària”, afirma el portaveu popular, Quique Ruiz, qui acusa el govern de desídia en aquest tema. “Un govern responsable, a més d’evitar que li caduque el contracte, encarregaria una auditoria del servei per a determinar el volum del descontrol que ha denunciat el mateix PSOE. Els tècnics de l’Ajuntament no han aprovat ni una de les liquidacions anuals presentades per Aqualia”, denúncia Ruiz, alhora que opina que un nou concurs permetria a l’Ajuntament obtenir recursos per a escometre obres de millora de la xarxa d’aigua potable, al seu judici, necessàries i que l’empresa no executa “per a estalviar-se entorn de 700.000 euros”, assenyala.

D’igual forma, per a Compromís el govern municipal “ha d’explicar a qui beneficia la pròrroga forçada per la seua irresponsabilitat i deixadesa”, mentre des de les files de Guanyar, Pablo González, incideix en què “els acords plenaris estan per a complir-se”, en referència a qüestions a les quals ve comprometent-se el govern municipal, com ara la realització d’una auditoria del servei.

Per part seua, la portaveu de la plataforma ciutadana, Sandra Obiol, denúncia les “deficiències” del servei, entre elles, la falta d’inversió, l’augment del rebut o els talls de subministrament durant la borrasca Gloria. Per a Obiol, el PSOE “no pensa en el benestar” de la ciutadania.

Send this to a friend