Més Ciutat SA, una empresa compromesa amb el medi ambient

Hui, divendres 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, Més Ciutat SA, l’empresa editora del Nostre Ciutat, al costat d’altres cinc capçaleres de caràcter periòdic i distribució a les comarques de L’Alcoià, Comtat, Foia de Castalla, Vall d’Albaida i l’Alacantí, es reafirma com una empresa compromesa amb el medi ambient i a minimitzar l’impacte de la seua activitat empresarial en el planeta. Amb aquest objectiu, s’han dut a terme diferents iniciatives des de la creació de l’empresa, entre elles i com més significativa, es troba la impressió de El Nostre Ciutat en un paper 100% reciclatge i certificat per l’empresa subministradora d’aquesta matèria primera. El Nostre incorpora a les seues edicions el logo que acredita la utilització de paper 100% reciclatge i demostra el seu compromís amb el medi ambient.

D’altra banda, realitza també accions en matèria de reciclatge, com la recollida i selecció del paper utilitzat en les seues instal·lacions, per a la seua gestió per part d’empreses especialitzades, amb l’objectiu de ser utilitzat en els processos de producció de nous productes i/o matèries primeres. A més, en el centre de treball de Plaça Pintor Gisbert, Més Ciutat ha incorporat la tecnologia LED minimitzant així els consums elèctrics.

Més Ciutat SA i El Nostre Ciutat aporten, d’aquesta manera, el seu granet d’arena a la defensa del medi ambient i seguiran amb el suport a tota mena d’iniciatives encaminades a conscienciar i mobilitzar a la societat davant els reptes que planteja el canvi climàtic, uns dels grans desafiaments als quals que s’enfronta la societat contemporània i davant el qual no cal descurar-se.

Send this to a friend