Més de 3.6 milions de quilos de vidre separats en 2019

Segons les últimes dades facilitades per ECOVIDRIO, els municipis integrants del Consorci Terra han incrementat la recollida de vidre en dos anys en més de 400.000 kg, però encara estan 2 punts percentuals per davall de la mitjana de la Comunitat Valenciana.

L’any passat, gràcies a la col·laboració dels ciutadans que realitzen la separació dels residus, s’ha aconseguit recollir més de 3.6 milions de quilos de vidre que tindran una nova vida com a matèria primera evitant el consum de recursos naturals i evitant que vagen a abocadors.

Per tant, en 2019 el Consorci Terra Àrea de Gestió A2 ha incrementat l’aportació per habitant i any a 15.26 kg, quan en els anys anteriors era de 13kg, és a dir, 2.26 kg per persona més reciclats.

Amb l’objectiu de millorar i arribar fins a la mitjana de la Comunitat Valenciana de 17 quilos per habitant i any, la posada en marxa del Projecte de Gestió d’Ecoparcs i del Centre de Residus Voluminosos serà necessari per a obtenir millors resultats en la recuperació de matèries primeres secundàries.

De la mateixa manera, es fa més necessària l’aprovació del Projecte de Gestió de les Instal·lacions de Valorització els treballs tècnics de la qual es troben en l’última fase de redacció.

Send this to a friend