Cocentaina obrirà al juliol la piscina municipal

La regidoria d’Esports de Cocentaina està treballant per a poder iniciar la temporada de piscina al juliol amb la intenció de tornar a la normalitat d’una forma progressiva i estructurada, complint amb totes les mesures necessàries per a adaptar la instal·lació a les noves normes de seguretat i higiene i poder garantir la protecció dels banyistes i del personal del poliesportiu.

La setmana passada l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, l’edil d’Esports, Octavio Cerdà, es van reunir amb tècnics municipals en la piscina per a avaluar les condicions en què es podrà prestar el bany aquest estiu, tenint en compte les restriccions horàries i d’aforament que caldrà aplicar.

També han anunciat que aquest estiu no duran a terme les escoles esportives municipals d’estiu. Octavio Cerdà, lamenta haver de prendre aquestes mesures “però hem de ser prudents i realistes i les escoles d’estiu no poden prestar-se en unes condicions mínimes que garantisquen una seguretat total. És una decisió difícil que hem estudiat molt, sospesant cada alternativa, i que finalment ens porta a ser responsables i a protegir, especialment, als més xicotets del poble”.

Foto: Ja treballen en l’obertura de la piscina municipal de Cocentaina

Send this to a friend