Tres detinguts a Ibi per ocupació il·legal d’habitatges i robatori

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones a Ibi, una parella i el germà d’un d’ells, com a presumptes autores de tres delictes de robatori amb força i dos delictes d’usurpació d’habitatge.

Després de detectar un increment de robatoris en una zona molt concreta de la localitat, es va començar una investigació que va donar pas al registre dels habitatges ocupats, en les quals van ser confiscats 158 quilos de coure, 220 quilos d’altres metalls i multitud d’eines sostretes.

Després de passar a disposició judicial, l’autoritat va decretar la llibertat provisional sense fiança per a tots ells, amb l’obligació de comparéixer els dies 1 i 15 de cada mes i tantes vegades com foren anomenats. A més, els presumptes autors tenen prohibida l’eixida d’Espanya així com l’expedició del passaport.

La Guàrdia Civil apunta que “el principal detingut posseeix multitud d’antecedents per delictes similars i que ell al costat de la seua parella van protagonitzar un fet violent el mes de febrer passat pel qual, suposadament, van apunyalar a un home, just enfront del domicili que ocupen, creant així una gran alarma social i temor entre els veïns”.

De moment la investigació continua oberta perquè en el registre es van trobar efectes, que, possiblement, provenen d’altres robatoris anteriors.

Send this to a friend