La nova app ‘Radoo’ facilita el treball dels cambrers

La tecnologia pot arribar a ser una gran aliada en aquests moments de desescalada. Els bars, restaurants i cafeteries necessiten una eina per a facilitar el treball dels cambrers sense deixar de costat les mesures de seguretat que s’han de dur a terme per a evitar un brot de Covid-19.

Davant aquesta necessitat sorgeix ‘Radoo’, una app gratuïta creada pel jove alcoià Fernando Raduan. La principal funció d’aquesta aplicació és la que el client tinga la carta dels diferents locals directament en el seu mòbil.

En obrir l’app, els usuaris poden veure tota la carta amb els preus, així com les xarxes socials, ubicació, telèfon i fins i tot els horaris. A més, el client pot elaborar la seua comanda i el cambrer escanejar-lo amb un QR, passant automàticament la comanda al seu mòbil.

Els locals registrats comptaran amb una targeta en la qual està el codi QR propi d’aqueix lloc. El client tan sols haurà d’obrir l’aplicació i escanejar-lo per a accedir immediatament a la carta “sense complicar-se ni haver de buscar pel nom”, explica el seu creador.

Una manera senzilla de portar totes les cartes dels diferents locals de la zona i poder consultar-les en qualsevol moment, l’app ‘Radoo’ està disponible per a qualsevol dispositiu mòbil de manera totalment gratuïta.

Foto: Els locals comptaran amb una targeta QR.

Send this to a friend