Compromís demana redissenyar la zona per als vianants del carril bus

Compromís ha presentat diverses propostes per a millorar les mesures imposades per l’Ajuntament. Des del grup municipal assenyalen que s’ha de “preparar la ciutat en aquesta nova vida quotidiana”.

D’una banda, assenyalen que els mercats ambulants “encara no s’ha représ a excepció del de Batoi, i aquest no acaba de funcionar”. Apunten que aquest espai destinat a la venda ambulant ha de permetre el control de l’aforament, de la distància de seguretat i permetre l’activitat econòmica.

Una altra de les propostes és replantar l’ús del carril bus, el qual s’ha destinat des de fa un parell de setmanes als vianants. “Hem observat que els elements de separació emprats en alguns moments impedeixen el passe a vianants, que han de fer una ziga-zaga contínua per a poder fer ús d’aquest espai. Així doncs, no compleix la funció per a la qual està dissenyat aquest espai”, expliquen. Proposen substituir algunes barreres per altres més còmodes i millorar la senyalització.

Foto: Des del passat 12 de maig, el carril bus de Cervantes fins al carrer Arquebisbe Doménech està destinat a vianants | Quique Reig

Send this to a friend