Huit nous casos de coronavirus en el departament de Salut d’Alcoi

El departament de Salut d’Alcoi actualitza de nou les seues dades sense lamentar cap mort per Covid-19, mantenint la xifra en 115. No obstant això, huit noves persones han donat positiu en coronavirus en aquest departament. Des que va començar la pandèmia hi ha un total de 546 persones contagiades, de les quals no se sap si continuen actives.

Pel que respecta a la Comunitat Valenciana, en les últimes 24 hores s’ha donat un nou repunt en els positius, passant de 16 positius en el dia d’ahir a 150 en aquesta jornada. Les altes diàries continuen sent similars, hui són 168 persones que han donat negatiu després de ser diagnosticats.

En total, en el territori valencià s’han donat 11.178 altes i s’han registrat 15.600 positius per Covid-19 dels quals 3.005 persones continuen donant positiu, sent 211 hospitalitzats (deu menys que ahir) i 29 romanen en l’UCI (quatre persones menys en les últimes 24 hores).

Quant a les defuncions, s’han lamentat quatre noves morts des de l’última actualització, tres més que ahir. El total de persones que han mort en la Comunitat és de 1.417.

Send this to a friend