El primer cap de setmana de conversió en zona de vianants del centre compleix amb les expectatives

La conversió en zona de vianants del carrer Sant Llorenç i el carrer Sant Nicolau, fins a l’encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes ha donat bons resultats.

Divendres passat, des de les 20.30 hores fins al diumenge a la nit es tancava el trànsit en el centre, amb la finalitat d’assegurar la distància de seguretat a la gent que va a peu per aquests carrers del centre de la ciutat i, al mateix temps, donar espai perquè els negocis puguen posar terrasses complint amb les mesures de seguretat.

Aquesta mesura ha sigut satisfactòria per a la majoria de vianants i per al sector de l’hostaleria. Per aquesta raó, a partir d’ara, tots els caps de setmana, assegurant que tant els taxis com els autobusos puguen continuar prestant els seus serveis.

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, destaca: “Estem satisfets amb aquesta primera experiència de tancament d’alguns carrers del centre d’Alcoi que ens ha permés, tant guanyar espai per a vianants com ajudar als professionals de l’hostaleria que han pogut muntar terrasses al carrer”, i afig que “per tant, i polint alguns detalls que hem detectat en aquesta primera prova, la setmana que ve continuarem amb aquesta proposta”.

Recordar que unes altres de les mesures de l’Ajuntament d’Alcoi ha sigut la conversió en zona de vianants del carril bus de l’Albereda Camilo Sesto i la campanya ‘Camina per la dreta’ amb la finalitat que els ciutadans puguen guardar la distància de seguretat de dos metres, sense haver d’obstaculitzar el passe a ningú.

Foto: Els alcoians han pogut caminar per la carretera complint amb les mesures de seguretat que imposa la crisi sanitària de la Covid-19 | Aldemar

Send this to a friend