Pagament amb targeta i nous horaris en el bus urbà

Des de demà dilluns 25 de maig l’autobús urbà d’Alcoi reprendrà la normalitat quant a horaris i recorreguts de forma generalitzada, excepte la línia del Cementeri que encara no està habilitada.

Així, aquest servei de transport públic restableix els seus horaris habituals en gran manera després que l’estat d’alarma obligara a reduir els vehicles en algunes línies.

A més d’aquesta mesura davant el Covid-19 també es va adoptar des del primer moment la desinfecció diari, a la qual s’ha sumat també una mampara de protecció per als conductors i l’obligatorietat per part dels usuaris d’usar màscara, a més de mantindre la resta de mesures d’higiene i protecció.

L’empresa concessionària ha emés aquesta setmana un comunicat, en el qual es feia referència al pagament amb targeta del servei. Segons l’Ajuntament d’Alcoi, aquesta informació ha generat certs dubtes entre els usuaris, ja que es feia al·lusió al pagament amb targeta com a única opció, i que aquesta decisió està acollida a una ordre emesa per la Conselleria de Transport el passat 16 de maig, no obstant això, aquesta ordre detalla que “únicament podrà realitzar-se el pagament dels serveis de transport mitjançant efectiu en el cas que no existisca altres mètodes de pagament alternatiu, com a bons, targeta de crèdit o uns altres similars”.

Sent així, des del consistori, i també la pròpia empresa, s’indica que a Alcoi, en existir bons, aquest sistema de pagament també és vàlid, igual que el pagament amb targeta, ja que la flota de 12 autobusos d’Alcoi han incorporat datàfons.
Respecte als bons, l’Ajuntament explica que a causa de l’estat d’alarma es va estendre la validesa d’aquests, per la qual cosa no hauria d’haver-hi problemes a l’hora de realitzar el pagament amb ells, i que aquelles persones que no tinguen bons poden fer-li-ho presencialment en el consistori, demanant cita prèvia en el telèfon 965537123.

Send this to a friend