Diputació aprova les ajudes de la Campanya de Música als Pobles

La Diputació d’Alacant ha aprovat aquesta setmana la resolució de la convocatòria de la XXV Campanya de Música als Pobles amb ajudes que oscil·len entre els 1.850 i els 2.300 euros per al desenvolupament i foment de concerts a càrrec de les bandes de música de les Societats Musicals de la província.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa, dotada amb 300.000 euros, és promocionar i difondre la cultura musical en tota la província, així com col·laborar amb les bandes de música i agrupacions pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana”.

A la comarca de L’Alcantí rebrà 31.500 euros repartits en col·lectius d’Agost, Aigües, Alacant, Busot, El Campello, Mutxamel, Sant Joan d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, la Torre de les Maçanes i Xixona; mentre que a la Muntanya es distribuiran 25.150 euros en agrupacions dels municipis d’Agres, Alfafara, Banyeres de Mariola, Beniarrés, Benilloba, Cocentaina, Gaianes, Gorga, L’Orxa, Muro de Alcoy i Plans. A L’Alcoià rebran ajudes Alcoi, Castalla, Ibi, Onil, Penàguila i Tibi per valor de 24.450 euros.

Send this to a friend