Ibi permet l’ampliació de les terrasses dels bars

L’Ajuntament d’Ibi permetrà l’ampliació de terrasses després de la realització d’un estudi individualitzat i en el qual valoren les condicions de l’espai públic. L’objectiu del consistori és facilitar, en la mesura del possible, el mateix servei de terrassa efectuat que l’any anterior.

Els interessats han de sol·licitar-ho per escrit, adjuntant un croquis o pla de la superfície que es pretén ampliar. Cal ressaltar que en el cas que s’envaïsca el front de façana diferent al seu establiment, hauran d’aportar autorització dels propietaris de l’immoble. A més, han de presentar el certificat de l’assegurança de responsabilitat civil per a de facilitar la tramitació de l’ampliació. Des de l’ajuntament se’ls facilita model de declaració responsable.

Així mateix, les activitats d’hostaleria i restauració han d’adoptar i garantir les mesures de prevenció i higiene fixades actualment en la prestació del servei de terrassa, complint amb la normativa del ‘Pla per a la Transició cap a una nova normalitat’ en la Fase 1. Així mateix, s’han de respectar els horaris indicats en cada fase, sent l’horari d’obertura a les 8 del matí.

Consultes i informació

Les instàncies ja poden ser presentades presencialment en el propi Ajuntament o a través de seu electrònica, dirigides al departament d’Activitats de l’Ajuntament d’Ibi.

Per a qualsevol consulta i informació, poden realitzar-la a través del telèfon 965552450 Ext.: 211, en horari de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres, o bé enviant un correu a gestionambiental@ibi.es.

“Des de l’Ajuntament d’Ibi continuarem oferint la nostra ajuda i compromís a tots els bars i restaurants de la nostra localitat. A causa de l’actual crisi que vivim i després de romandre més de dos mesos tancats, el nostre objectiu és alleujar, dins de les nostres possibilitats, una part de les càrregues econòmiques que pateixen. Per tant, i com ja havíem comunicat anteriorment, en 2020 estaran exempts del pagament de la taxa municipal de terrasses. Amb aquesta mesura volem contribuir a la recuperació d’un sector tan important i que actualment viu una delicada situació. De la mateixa manera, continuem estudiant altres mesures per a impulsar aquesta activitat” ha afirmat Rubén Barea Martínez, edil de Turisme.

Send this to a friend