L’Alcoyano femení es queda sense ascens

L’Alcoyano Femení és un dels equips que s’ha vist perjudicat per la decisió de la RFEF d’aplicar el criteri de millor coeficient per a determinar la classificació final en aquelles lligues en les quals hi haguera equips amb partits endarrerits o pendents de jugar.

D’aquesta manera, les de Salva Lledó es queden sense ascens a Primera Regional malgrat la seua excel·lent campanya i l’equip beneficiat d’aquesta situació ha sigut el Sant Blas d’Alacant, amb menys punts però amb millor coeficient.

La norma estipula que siguen dividits els punts obtinguts entre els partits disputats i de l’operació matemàtica ix una mitjana que acaba determinant la posició final dels equips implicats.

L’Alcoyano Femení suma 39 punts per 37 del Sant Blas però amb un partit més disputat. Les blanc-i-blaves van finalitzar la lliga amb un balanç de 13 victòries, 4 derrotes i cap empat, mentre que les alacantines ho van fer amb una derrota menys i sumant un empat i 12 victòries. Quedava per celebrara el partit de la segona volta entre tots dos, que coincidia just amb l’última jornada del campionat. En la primera volta, l’Alcoyano Femení es va imposar clarament per 3-0.

L’aplicació dels coeficients ha vingut a entelar una excel·lent temporada de l’Alcoyano Femení, que després de l’arribada al començament de campanya de Salva Lledó com a entrenador i Roberto Gutiérrez com a ajudant va suposar un important revulsiu en la secció. El canvi va començar per la renovació de la plantilla i la irrupció de jugadores amb molt de futur que amb el suport d’algunes veteranes han donat un caràcter molt competitiu a l’equip, armant un bloc que des de l’inici de la competició sempre ha estat barallant pels primers llocs de la seua lliga.

Aqueix salt de qualitat ara s’ha vist frenat en sec i suposa un important revés per a una plantilla que estava molt il·lusionada amb l’ascens de categoria. En una temporada s’ha passat d’evitar els últims llocs a mirar per pujar a Primera Regional, el segon escaló del futbol femení en la nostra Comunitat. Ressaltar l’aportació de Lara Selva, una de les veteranes de l’equip i màxima golejadora amb 19 dianes (quasi una tercera part dels 71 aconseguits per l’Alcoyan0), així com el suport d’un patrocinador sòlid com Comesco.

Send this to a friend