Alcoi aplicarà a la Smart City solucions contra el coronavirus

En aquest any 2020, la ciutat està immersa en l’aplicació de l’Estratègia Smart City d’Alcoi i una de les línies que es desenvolupa actualment és la instal·lació de sensors i la xarxa Iot per millor la gestió municipal.

Davant la situació del coronavirus, la Smart City també inclourà un sistema de gestió integral de control de temperatura corporal, control d’aforament, seguretat, lectura de matrícules, recompte de persones i ciclistes, amb la finalitat de combatre la propagació del Covid-19.

Alguns d’aquests sistemes estan englobats dins de l’estratègia Smart City, i ja estava prevista la seua implantació de manera global, sent una de les actuacions cofinançades pels fons Feder de la Unió Europea, dins de la EDUSI.

“A Alcoi tenim la sort de ser una de les ciutats mitjanes més avançades en Smart City pel que projectes que ja teníem en marxa ens ajudaran a lluitar contra la Covid-19, millorant la qualitat de vida però també protegint a les alcoianes i els alcoians”, destaca l’alcalde Toni Francés.

Foto: L’Ajuntament ja va posar en marxa una acció encaminada a millorar el trànsit i la mobilitat a la ciutat amb la instal·lació de cambres en els accessos de la ciutat | Arxiu

Send this to a friend