L’ASJ emet una doble convocatòria d’elecció a la Junta Directiva i a Majoral

L’Associació de Sant Jordi (ASJ) ha emés una doble convocatòria per a diversos càrrecs de l’entitat, tant de la Junta Directiva com a Majoral. En el primer cas, els llocs a cobrir són el de president, vicepresident segon, sotssecretari, tresorer i quatre places a vocal, i en el segon cas, seran set les places a cobrir de Majoral.

Tal com marca l’article 149 de l’Estatut, podran presentar les seues candidatures als càrrecs de la Junta Directiva de l’ASJ cinc membres de l’Assemblea General i 50 associats, sempre que complisquen certs requisits com ser associat amb set anys d’antiguitat a partir de la majoria d’edat o optar a un sol càrrec, entre altres.

Les candidatures es poden presentar fins a les 20 hores del 22 de maig en la secretaria de l’ASJ, mentre que la proclamació de candidatures tindrà lloc el 5 de juny, a la votació es procedirà el 25 de juny en la segona Assemblea General, sent la presa de possessió l’endemà. La duració dels càrrecs serà de 4 anys.

CONVOCATÒRIA A MAJORAL

D’altra banda, en el cas de les set places de Majoral, les candidatures es podran presentar entre el 25 de maig i el 4 de juny en la secretaria de l’ASJ, les quals, siguen conjuntes siguen individuals, hauran d’estar subscrites per 25 associats electors i pel mateix candidat.

En la pàgina web de l’Associació apareix el model de la candidatura a presentar, igual que per a la Junta Directiva, al costat de la resta de les bases de totes dues convocatòries.
Adjunta a la candidatura s’han d’aportar les dades personals, entre 5 i 10 fotografies del candidat, preferiblement de la seua vinculació amb les festes de Moros i Cristians i l’ASJ, i un currículum d’aquesta vinculació.

En aquest cas es dóna l’oportunitat als electors de realitzar el vot per correu, que haurà de ser sol·licitat entre el 25 de maig i el 5 de juny.

Foto: Última Assemblea General de l’ASJ realitzada al gener d’aquest any 2020 | Arxiu

Send this to a friend