Conselleria destina 424.000€ a rehabilitar 374 habitatges d’Alcoi

El Consell ha autoritzat el conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la vicepresidència segona i Conselleria d’Habitatge, i l’Ajuntament d’Alcoi per a gestionar les actuacions de l’àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) del barri antic de la ciutat corresponent a l’exercici 2020. El projecte comprén accions dirigides a la rehabilitació de un total de 374 habitatges, obres de recuperació d’elements estructurals d’edificis, accessibilitat, adequació d’elements comuns i habitabilitat dels habitatges en els barris de Santa Rosa, Eixample i centre històric d’Alcoi.

Aquest conveni s’emmarca en el Pla Estatal d’Habitatge 2013-2016 que permet que les actuacions s’executen fins al 31 de desembre de 2020 i estableix una subvenció de 423.917 euros per al present any. El total de les anualitats contempla una inversió de quasi 6 milions d’euros a aportar pel Ministeri, la Generalitat, l’Ajuntament i els particulars.

El portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago, remarca que es tracta de “un impuls decidit per a garantir el dret a l’habitatge. Millorar les condicions dels habitatges és ara més prioritari que mai”.

Send this to a friend