L’aula de 2 anys de Horta Major s’incorpora a l’oferta educativa

Alcoi suma una nova aula gratuïta per a alumnat de 2 anys després de l’aprovació per part de Generalitat de l’aula del CEIP Horta Major que va ser habilitada i condicionada l’estiu passat per part de l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquesta setmana s’ha conegut la notícia, per la qual la ciutat comptarà amb més de 212 places per a xiquets i xiquetes de 2 anys, tenint en compte les aules del Romeral, Miguel Hernández, les escoletes municipals del Jesuset del Miracle, Zona Nord i Batoi, a més de l’escoleta del Partidor que depén de Conselleria. Abans de comptar amb l’aula de Horta Major, el nombre de places era de 194.

Aquesta decisió ha sigut molt ben acollida per part de l’Ajuntament d’Alcoi, i és que, el regidor d’Educació, Alberto Belda, comenta que totes les aules de 2 anys disponibles fan que “Alcoi siga una de les ciutats amb una major oferta gratuïta de tota la Comunitat Valenciana, tenint en compte el nombre de places per habitant”.

Cal recordar, que el consistori alcoià va decidir actuar l’estiu passat en una aula de 3 anys que va quedar buida en el CEIP Horta Major per a adequar-la a la normativa i reconvertir-la en una destinada a dos anys.

Foto: L’estiu passat es va adequar l’aula de Horta Major.

Send this to a friend