Es crea la Mesa per a la reactivació d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi celebrarà un ple extraordinari dilluns que ve i, entre altres temes, es presentarà una declaració institucional que signen els set partits representats en la corporació municipal amb vista a la creació d’una Mesa on s’abordarà la reactivació d’Alcoi en tots els aspectes que s’hagen vist afectats per la crisi del coronavirus. D’altra banda, a instàncies del Partit Popular s’aprovarà una moció per a iniciar una investigació sobre les conseqüències del brot epidèmic de Covid en el geriàtric Domus Vi d’Alcoi.

Respecte a la Mesa de reactivació, estarà formada per representants de tots els grups polítics, alhora que es podrà comptar amb la presència de tècnics, experts i representants dels diferents sectors de la ciutat si es requereix la seua presència. La Mesa abordarà totes les qüestions en les quals es treballe per a dur a terme la revitalització de la ciutat i serà un fòrum on compartir propostes. S’analitzarà l’evolució de la situació i totes les mesures que des de la competència municipal vagen duent-se a terme.

La periodicitat de les sessions serà setmanal i tindran lloc dimecres a la vesprada. Les propostes que isquen s’emportaran al Ple.

Foto: Ple telemàtic celebrat recentment sobre les mesures fiscals.

Send this to a friend