Pitxer d’aigua freda per al Patín Alcodiam

Els negres presagis entorn del futur del Patín Alcodiam han acabat per complir-se i la Federació Espanyola de Patinatge ha resolt donar per finalitzada l’actual temporada. Així ho ha anunciat a través d’un comunicat de la Comissió Delegada, qui en reunió telemàtica ha acordat donar carpetada a la present exercici amb el resultat existent en el moment que es va acordar declarar l’Estat d’Alarma al nostre país.

Una decisió que perjudica enormement el Patín Alcodiam, que es queda sense la possibilitat de barallar en les pistes de joc l’anhelat retorn a la OK Lliga. El gran beneficiat és el Vendrell, líder de la OK Plata Sud en el moment de l’aturada de la competició mancant sis jornades per a la conclusió de la lliga regular i estant pendent per disputar el duel que anava a decidir aqueixa primera plaça entre el Vendrell i l’Alcodiam, després que en la primera volta es registrara un empat.

L’anunci per part de la FEP ha sigut rebut en el si del Patín Alcodiam com un pitxer d’aigua freda, ja que encara que els de Lorenzo Pastor eren segons a tres punts del lideratge, hi havia molta il·lusió depositada en el final de temporada després d’un pletòric inici de la segona volta, en el qual estaven invictes i eren l’equip més en forma.

Send this to a friend