Els alcoians es tiren al carrer a fer esport i passejar

Alcoi no ha sigut una excepció i els carrers de la ciutat han vist incrementat considerablement la presència de gent, després d’iniciar-se la desescalada que permet fer esport als majors de 14 d’anys i les eixides a passejar dels majors de 70. Aquest procés de relaxació de les normes de l’Estat d’Alarma han anat acompanyades de la presència de patrulles policials per a recordar als ciutadans horaris, distàncies i restriccions quant a l’ús de determinats espais.

Encara que la presència de persones s’ha incrementat en determinats carrers i zones de la ciutat, en línies generals es pot parlar que la majoria dels quals han aprofitat la possibilitat d’eixir al carrer a practicar esport o passejar ho han fet amb prudència i respectant les distàncies. Ciclistes, corredors, *paseantes s’han incorporat al paisatge urbà d’Alcoi i els municipis de les nostres comarques. La possibilitat de fer esport era una de les demandes de molts dels confinats que, fins a aquest cap de setmana, han hagut d’enginyar-se-les per a mantindre’s en forma amb exercicis i passejos a l’interior dels seus habitatges, xicotetes terrasses o jardins particulars.

Hui, diumenge, s’ha obert el mercat ambulant de Batoi, només per als veïns del barri i també amb menor número de lloc instal·lats, per a així poder garantir la seguretat.

Send this to a friend