Clubs i esportistes locals s’uneixen en la Carrera Solidària a Casa Unión Alcoyana

Clubs i esportistes locals s’han bolcat en la celebració i difusió de la I Carrera Solidària a Casa, que porta el segell de l’asseguradora Unión Alcoyana com a patrocinador i principal impulsor d’aquesta iniciativa per una bona causa. Tot el recaptat a través de les inscripcions realitzades online es destinaran íntegrament al pla Creu Roja Respon.

Des de la companyia d’assegurances, a través del seu director de Planificació i Expansión, Vicente Rico, ha volgut agrair la resposta obtinguda per part del col·lectiu local de l’esport i animava que més gent s’inscriguera per a tractar d’aportar el seu granet d’arena. “Estem en un moment complicat, hi ha molta gent que l’està passant mal i és una bona oportunitat per a ser solidari i estar al costat d’aquell que el necessita veritablement”.

La cita serà demà, diumenge 3 de maig, a partir de les 10 hores. Des del mateix moment que es va anunciar la celebració d’aquesta primera Carrera Solidària a casa Unión Alcoyana han sigut infinitat les mostres de suport rebudes procedents de l’esport local. “No sols estem agraïts a tots aquells esportistes i entitats locals amb els quals d’alguna manera col·laborem, sinó que altres clubs als quals no secundem ens han comentat si podien ajudar i ens ha alegrat molt. És el moment d’estar tots units i recordar-nos dels quals més el necessiten”, ha assegurat Vicente Rico.

La proposta és molt senzilla, ja que la situació d’alarma sanitària no permet desenvolupar aquesta convocatòria en els paràmetres normals, per la qual cosa el seu utilitzarà l’àmbit de la casa per a poder participar. A les 10 del matí estan citats tots els inscrits a través de la web Mychip.es, que al seu torn ha entregat un dorsal personalitzat amb el qual podran fer-se fotos o vídeos practicant esport i compartir-los després en xarxes socials, amb l’etiqueta oficial
#CarreraSolidariaEnCasaUA. “És important participar, pot ser una manera divertida de passar el matí, però al que veritablement anime és a col·laborar amb una aportació econòmica. Considerem que un euro era una manera simbòlica de recolzar aquesta iniciativa, però aquell que vulga ho pot fer amb una altra quantitat. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a Creu Roja, que en aquests temps està desenvolupant una labor molt important d’ajuda a aquells que ho necessiten”, afig.

A més d’una trentena d’entitats esportives i esportistes que a títol individual col·laboren, també s’han implicat en l’organització d’aquesta carrera virtual el Club Atletisme Alcoi, membres de l’equip organitzador del Trail Solidari i el Team de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros.

Més de 700 inscrits
Ahir eren més de 700 els inscrits. S’espera superar aquesta xifra perquè ha sigut amb l’avanç de la setmana quan la xifra d’inscrits ha pujat de manera exponencial. La prova es podrà seguir en directe a través del compte d’Instagram d’Unió Alcoiana. El ‘speaker’ de la Mitja Marató Unió Alcoiana s’encarregarà de l’animació, hi haurà música en directe, també entrevistes amb esportistes locals, a més de sortejos de regals de col·laboradors i no es descarta alguna sorpresa durant la matinal. El recorregut d’aquesta carrera virtual seran els metres de cada casa, repartits entre menjador, cuina i dormitoris..

Foto: Clubs i entitats s’han sumat a la promoció de la prova a través de xarxes socials

Send this to a friend